Φρέσκο κοτόπουλο – Γεύμα κοτόπουλου – Λίπος κοτόπουλου

Φρέσκο κοτόπουλο

Η ποιότητα του κοτόπουλου δεν είναι τυχαία. Είναι φρέσκο κρέας ανθρώπινης κατανάλωσης, χωρίς κόκαλα και δεν περιέχει κεφάλι, πόδια ή φτερά. Την ποιότητα και τη φρεσκάδα του, την εξασφαλίζει η φυσική ικανότητά του να παρέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που είναι εξαιρετικά εύπεπτες και πολύ εύγευστες. Η πρωτεΐνη στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την παροχή των απαραίτητων αμινοξέων που απαιτούνται για την κατασκευή και τη διατήρηση του μυϊκού ιστού.

Γεύμα κοτόπουλου

Όλα τα πράγματα δεν είναι ίδια. Το γεύμα κοτόπουλου είναι διαφορετικό, διότι εμείς απαιτούμε να είναι το καλύτερο. Μόνο φρέσκο, καθαρό, φυσικό κοτόπουλο χρησιμοποιείται στη διαδικασία για την παραγωγή γεύμα κοτόπουλου. Σε κάθε στάδιο της παραγωγής ελέγχεται η ανάλυση των θρεπτικών στοιχείων για να βεβαιωθούμε ότι πληρεί τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, και επιπλέον, ότι έχει παραχθεί το προϊόν υψηλής ποιότητας που απαιτούμε. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλότερη ποιότητα πρωτεϊνών που είναι πιο εύκολη να αφομοιωθεί και παρέχει ένα καλύτερο προφίλ αμινοξέων.

Λίπος κοτόπουλου

Το λίπος κοτόπουλου είναι μια ποιοτική πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων και μια εξαιρετική πηγή ενέργειας. Το λίπος έχει μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα και παίζει ευεργετικό ρόλο στην απόκριση του στρες. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη, την αναπαραγωγή, τη φυσιολογική δομή και υγεία του δέρματος. Επειδή το λίπος κοτόπουλου δεν περιέχει σχεδόν καθόλου πρωτεΐνη, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις που σχετίζονται με τη χρήση νωπού κοτόπουλου ή το γεύμα κοτόπουλου τα οποία περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών.
Η FROMM Family καινοτόμησε με τη χρήση του “μείγματος τοκοφερολών” το 1985. Το μείγμα τοκοφερολών, το οποίο είναι μια φυσική πηγή βιταμίνης Ε, χρησιμοποιείται ως ένα φυσικό συντηρητικό για διατήρηση της φρεσκάδας.