Ολιστικές τροφές Fromm Family

Όλες οι τροφές για σκύλους της Fromm Family είναι ολιστικές.

Η λέξη ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ προέρχεται από την ελληνική λέξη ΟΛΟΝ – ΣΥΝΟΛΟΝ.
Η oλιστική φιλοσοφία πιστεύει πως ένα ον για να είναι υγιές πρέπει να υπάρχει ισορροπία, δηλ. υγεία σε σωματικό σε ψυχικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο και αυτό χαρακτηρίζεται ως ΟΛΟΝ.

Ολιστικές τροφές για σκύλους είναι όλες οι φυσικές τροφές που δεν περιέχουν υλικά πληρώσεως, χρησιμοποιώντας μόνο τα συστατικά που εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο διατροφικό σκοπό και παραλείποντας κοινά αλλεργιογόνα, όπως το σιτάρι και το καλαμπόκι. Οι ολιστικές τροφές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ισορροπημένα θρεπτικά συστατικά, που υποστηρίζουν τη γενική υγεία του ζώου και την σωματική ευεξία του.

Οι ολιστικές τροφές της Fromm Family είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες φρέσκου κρέατος και σε φυσικά αντιοξειδωτικά.

Η μεγάλη περιεκτικότητα σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, με ποικιλία από φρέσκα κρέατα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΑ (μόνο καθαρό κρέας), όπως ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΠΑΠΙΑΣ, ΦΡΕΣΚΟ ΑΡΝΙ, ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ, ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ και ΑΥΓΑ, εγγυάται την τέλεια απορρόφηση, δημιουργία όλων των απαραίτητων δομικών στοιχείων, κυττάρων, ενζύμων, αντισωμάτων και την μυϊκή ανάπτυξη των μικρών μας φίλων, για ένα τέλειο ξεκίνημα και για μια ζωή γεμάτη υγεία και ζωντάνια.

Με ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ & ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ για την δημιουργία και ανάπλαση υγιών αρθρώσεων και τέλεια σκελετική δομή (σειρά Fromm GOLD).

Η FROMM Family χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας κι αφομοίωσης υδατάνθρακες ώστε να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα της τροφής και να επιτύχει την άριστη πεπτικότητα της.

Ιδανική αναλογία ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ω3 & ω6, εμπλουτισμένη με ΛΑΔΙ ΣΟΛΩΜΟΥ για τέλειο δέρμα και ποιότητα τριχώματος.

Η πλούσια, σε ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ και ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, σύνθεση των τροφών θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού δημιουργώντας ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ η προσθήκη ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ & ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΩΝ βοηθά την πέψη χτίζοντας ένα υγιές πεπτικό σύστημα προσδίδοντας παράλληλα ευεξία και μεγαλύτερη ζωντάνια.

ΔΕΝ περιέχεται καλαμπόκι, σόγια, σιτηρά, γλουτένη και άλλα τεχνητά υπό-προϊόντα ή συστατικά που έχουν αποδειχθεί ως υψηλού δείκτη αλλεργιογόνες ουσίες και άλλοτε παρουσιάζουν δερματικές ή πεπτικές διαταραχές.

ΧΩΡΙΣ προσθήκη χρωστικών ουσιών, συντηρητικών ή τεχνητών αρωματικών.

.